Team

Marc Willems

Afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam in 1994. Naast diverse cursussen heb ik twee aanvullende opleidingen gedaan, IAS-sportfysiotherapie en manuele therapie volgens Marsman. Ik heb een aantal jaar in verschillende particuliere praktijken gewerkt in Nederland en Duitsland.

Melvin de Wolf

Melvin is sinds 2017 werkzaam als fysiotherapeut. Hij is snel en resultaatgericht en werkt daarnaast graag samen met andere specialisten zowel binnen als buiten de praktijk.

Melvin maakt graag gebruik van de meest recente behandelmethodes met als doel de oorzaak en beperkingen van de klacht aan te pakken om de patiënt zo snel mogelijk weer op eigen niveau te kunnen laten functioneren.

Maartje van der Vis

Maartje is sinds 2016 met veel plezier aan het werk als fysiotherapeut. Ze speelde daarnaast jarenlang hockey in de hoofdklasse bij THC Hurley. Deze sportachtergrond en ervaring neemt zij mee in haar werk.

Door middel van haar persoonlijke en actieve aanpak maakt zij graag samen met jou een behandelplan om de oorzaak van de klacht aan te pakken, en een behandeling te kiezen die past bij je klacht én bij jou.

Wim Bertholet

In 1994 ben ik afgestudeerd aan de HVA. Na het behalen van mijn diploma fysiotherapie ben ik vijf jaar in Duitsland en Engeland gaan werken in particuliere praktijken en ziekenhuizen. In 1999 ben ik met Marc Willems in Amsterdam een praktijk gestart. Tevens de opleidingen IAS-sportfysiotherapie en Manuele Therapie Marsman afgerond.

De laatste jaren ben ik me gaan verdiepen in schouderklachten.
Hiervoor heb ik de cursussen NSA Stenvers (schouderspecialisatie) en "Protocol bij aspecifieke en mild specifieke schouderpijn" van D.Egmond en R.Schuitemaker gevolgd.